2441301305 6988283037 Καρδιτσομαγούλα - Καρδίτσα
Facebook
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
Βιοτεχνία Σαλονιών Δημάκης | Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα


Περνώντας τα χρόνια, υπάρχουν φθορές στις ταπετσαρίες των επίπλων σας. Τα χρώματα μπορεί να ξεθωριάσουν και οι μικρό φθορές σίγουρα από την καθημερινότητα και την χρήση θα γίνονται εύκολα αντιληπτές.

Εάν λοιπόν έχετε παλιά έπιπλα που δεν θέλετε να τα αποχωρίστηκε ή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία ανανέωση στον χώρο σας οικονομικά, μπορείτε πολύ απλά να φέρετε τα έπιπλα σας στην επιχείρησή μας και εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή αλλά και την αντικατάσταση της παλιάς του ταπετσαρίας.

Η βιοτεχνία σαλονιών “Δημάκης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ταπετσαρίας και των σαλονιών, μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα και άμεσα την αντικατάσταση της ταπετσαρίας των επίπλων σας προσφέροντας σας πάντα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής σε οικονομικές τιμές.
 

 


 

 
ΑΛΛΑΓΗ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΣΕ:

  Καναπέδες
  Ανάκλιντρα
  Πολυθρόνες
  Καρέκλες
  Μπερζέρες
  Κρεβάτια με ύφασμα
  Σκαμπό
 
Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες, μονόχρωμες ή εμπριμέ, μοντέρνες ή κλασικές, για να επισκευάσετε τα φθαρμένα σας έπιπλα και να αντικαταστήσετε τις ξεθωριασμένες ή τις ξεπερασμένες ταπετσαρίες τους.

Η μετατροπή του παλιού σας επίπλου σε κάτι εντελώς καινούριο είναι για μας πρόκληση και βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Γι’ αυτό και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες επισκευές και αλλαγές υλικών ώστε το έπιπλο σας να γίνει και πάλι σαν καινούριο.

Πραγματοποιούμε επισκευές επίπλων οικιών, εξοχικών, ξενοδοχείων, καφετεριών και καταστημάτων, στοχεύοντας πάντα στην σωστή και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κατάστημά μας στην Καρδίτσα, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.