2441301305 6988283037 Καρδιτσομαγούλα - Καρδίτσα
Facebook
 
 
 
 
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΔΗΜΑΚΗΣ
Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα

Η βιοτεχνία σαλονιών “Δημάκης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των σαλονιών και ταπετσαριών από το 1980. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στην αποκατάσταση των παλαιών ταπετσαριών σε κάθε είδους έπιπλο, στην επισκευή των επίπλων αλλά και στην κατασκευή σαλονιών, τόσο σε κλασικές όσο και σε σύγχρονες γραμμές...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Περνώντας τα χρόνια, υπάρχουν φθορές στις ταπετσαρίες των επίπλων σας. Τα χρώματα μπορεί να ξεθωριάσουν και οι μικρό φθορές σίγουρα από την καθημερινότητα και την χρήση θα γίνονται εύκολα αντιληπτές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στείλτε μας την φωτογραφία του καναπέ σας και αφού συζητήσουμε μαζί σας, θα σας δώσουμε εντελώς δωρεάν τις προτάσεις μας για το τι είναι καλύτερο να γίνει.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ

Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων την Orion Strom, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων σε οικονομικές τιμές.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων και ταπετσαριών για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η βιοτεχνία σαλονιών μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των επίπλων σας από το χώρο σας, εξυπηρετώντας εντός Καρδίτσας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Με συνέπεια και μεράκι δημιουργούμε χειροποίητα σαλόνια υψηλής ποιότητας και αντοχής σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Σαλόνια λειτουργικά που μπορούν να αναδείξουν το χώρο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ