2441301305 6988283037 Καρδιτσομαγούλα - Καρδίτσα
Facebook
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Βιοτεχνία Σαλονιών Δημάκης | Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα


Η βιοτεχνία σαλονιών “Δημάκης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, με δημιουργικές αρχές την απλότητα και το μοντέρνο αλλά συγχρόνως διαχρονικό στιλ, κατασκευάζει, κατόπιν παραγγελίας, σαλόνια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 

Με συνέπεια και μεράκι δημιουργούμε χειροποίητα σαλόνια υψηλής ποιότητας και αντοχής σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Σαλόνια λειτουργικά που μπορούν να αναδείξουν το χώρο σας και να δημιουργήσουν ένα όμορφο και ζεστό σαλόνι. Ακόμα, με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε έπιπλα για τον εξοπλισμό όλων των επαγγελματικών χώρων όπως, ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α. ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή σαλονιών.

Συνδυάζοντας παραδοσιακά υλικά και σύγχρονες τεχνικές παραγωγής καταφέρνουμε ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Η μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο και η μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες και υφάσματα που διαθέτουμε είναι ο συνδυασμός που μας οδηγεί σε ενδιαφέροντα και πρωτότυπα σαλόνια.
 

 


 

 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Αναζητώντας διαρκώς τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για το σαλόνι σας και να κατασκευάσουμε έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμείτε με σχέδια και υφάσματα επιλογής σας.

H ποιότητα των προϊόντων μας, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, ο επαγγελματισμός μας, οι προσιτές τιμές καθώς και ο σεβασμός στον πελάτη είναι βασικές αρχές που έχουν αναδείξει και ξεχωρίσει την επιχείρησή μας στο χώρο των υφασμάτων, των ταπετσαριών και σαλονιών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και μαζί να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε το μοντέρνο ή κλασικό σχέδιο που επιθυμείτε για τον δικό σας σαλόνι.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κατάστημά μας στην Καρδίτσα, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.