2441301305 6988283037 Καρδιτσομαγούλα - Καρδίτσα
hero image
Facebook
 
 
 
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΔΗΜΑΚΗΣ
Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα


Η βιοτεχνία σαλονιών “Δημάκης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των σαλονιών και ταπετσαριών από το 1980. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στην αποκατάσταση των παλαιών ταπετσαριών σε κάθε είδους έπιπλο, στην επισκευή των επίπλων αλλά και στην κατασκευή σαλονιών, τόσο σε κλασικές όσο και σε σύγχρονες γραμμές.

Με παράδοση χρόνων στο εμπόριο υφασμάτων και ταπετσαριών επίπλων, συνεχίζουμε με συνέπεια, ποιότητα, μεράκι και φρέσκιες ιδέες, να σας προσφέρουμε δημιουργίες σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τις δικές σας ανάγκες.
 

 


 

 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Στον εργαστηριακό μας χώρο διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων και ταπετσαριών για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε ώστε να διαθέτουμε ταπετσαρίες και υφάσματα προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες πχ σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία κ.α. σε όλη την Καρδίτσα.

Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα ύπνου από την εταιρεία Orion Strome.

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με επαγγελματισμό και με βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design, την ποιότητα σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές. 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κατάστημά μας στην Καρδίτσα, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.